Legyél te is MacGyver!

Emlékeztek a hihetetlenül találékony titkosügynökre, Angus MacGyverre, aki a “többet ésszel, mint erővel” elv alapján oldja meg a problémákat még a legreménytelenebbnek látszó helyzetekben is. MacGyver legnagyobb erénye, hogy tudományos ismereteit a gyakorlatban is alkalmazva hétköznapi tárgyak és a mindig nála lévő svájci bicskája, valamint ragasztószalagjának segítségével szinte bármit képes előállítani.

Most már mi is lehetünk MacGyverek! Az egyre népszerűbb multitoolok segítségével mi is pillanatok alatt meg tudjuk oldani életünk apró-cseprő gondjait! De mik is ezek a multitoolok? A multiszerszám egy olyan különleges eszköz, mely egyesíti magában a zsebkések és a leggyakrabban használt szerszámok előnyeit. A hétköznapi életben gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy hirtelen meg kell oldani egy feladatot, meghúzni egy laza csavart, elvágni egy drótot, kinyitni egy sört! Ilyenkor hatalmas segítség egy multiszerszám, ami elfér az ember zsebében, mégis százszor többet tud egy bicskánál.

S hogy miért a Leatherman?

Sok különböző cég gyárt multiszerszámokat, de a Leatherman volt az első, amelyik kitalálta ezt az eszközt. Név szerint Tim Leatherman, a Leatherman multiszerszámok megalkotója, aki  1970-ben az oregoni műszaki egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát és a LEATHERMAN TOOL GROUP 1983-as megalapításáig különféle foglalkozásokat űzött, többek között volt helikopter szerelő és angol tanár is.

1975-ben Tim a feleségével Európában és a Közel-Keleten utazgatott.
Az utazás során, ahogy az ilyenkor lenni szokott, folyton elromlott valami. Hol a jobb időket látott Fiat-juk hagyta cserben őket, hol pedig a szálláson lévő vízvezeték adta meg magát.

Tim a nála lévő svájci bicskával próbálta a szükséges javításokat elvégezni, de rá kellett jönnie, hogy az önmagában nem elegendő a problémák orvoslásához. Timnek, aki végzettsége szerint gépészmérnök, az az ötlete támadt, hogy mi lenne, ha a bicskája harapófogót és esetleg néhány csavarhúzót is tartalmazna?

Így született meg a Leatherman multiszerszám (no meg maga az egész multiszerszám iparág). A kiváló minőségről a 25 év garancia és az amerikai gyártás gondoskodik!

S hogy miért nélkülözhetetlen egy multiszerszám minden férfi (és néhány emancipáltabb nő) zsebéből? Ezt mondják el a képek! És kedvenc reklámunk!

 

 

A Leatherman termékek mostantól megtalálhatóak webáruházunkban is! Kattints ide:  Legyél te is MacGyver!

 

 

Reklámok

Posted on 2012/10/01, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: